Sanitair- en Tegelhuis
Sanitair- en Tegelhuis
Prins Reinierstraat 1c
4651 RZ Steenbergen
0167 531 128 - info@sths.nl
Aangesloten bij
Magnum
Magnum - Magnum
De Nederlandse specialist in verwarming

Magnum

Magnum is een Nederlandse producent van verwarmingsoplossingen voor optimaal comfort en veiligheid. Ze zijn marktleider en specialist op het gebied van elektrische vloerverwarming, wandverwarming, spiegelverwarming en plafondverwarming. Maak kennis met de duurzame, innovatieve verwarmingssystemen.  

BEKIJK DE COLLECTIE

Magnum - 1. Magnum duurzame verwarmingssystemen

Duurzame verwarmingssystemen van Magnum

Magnum levert uitsluitend hoogwaardige, duurzame en energiezuinige verwarmingssystemen. De producten voldoen aan de zwaarste Europese keuringseisen, waardoor ze een zeer lange levensduur hebben. De kosten van een elektrisch verwarmde ruimte kunt u vergelijken met een gasgestookte methode. Een elektrisch verwarmingssysteem van Magnum is daardoor een duurzame en zeer betaalbare manier van verwarmen. Daarmee leeft u elke dag in een fijn klimaat, zonder extra kosten.

Uw badkamerspecialist Sanitair- en Tegelhuis  in Steenbergen vertelt u graag meer over Magnum.

Maak een afspraak
Magnum - 2. Magnum optimaal gebruikscomfort

Optimaal gebruikscomfort

De producten van Magnum bieden directe warmteafgifte, zijn geruisloos en hebben een efficiënte aansturing. De systemen kunt u digitaal aansturen met geavanceerde klokthermostaten. Hiermee kunt u iedere ruimte afzonderlijk verwarmen zoals u dat wilt. Tevens bespaart u door de efficiënte aansturing veel energie. Elektrische verwarming is daarom de perfecte, duurzame verwarmingsbron voor uw woning.

Magnum - 3. Magnum garantievoorwaarden

Garantievoorwaarden

Bij Magnum krijgt u levenslange garantie op de vloerverwarmingen Mat en Cable. Deze garantie is geldig zo lang de originele vloerafwerking aanwezig is. Voor de Magnum Foil geldt 10 jaar garantie op de elektrotechnische werking en twee jaar op de thermostaat en de vloersensor. Wilt u ook uw spiegel verwarmen? Op de spiegelverwarming Look krijgt u twee jaar garantie op de elektrotechnische werking.

Magnum collectie
 

Magnum vloerverwarming

 

Magnum spiegelverwarming

Magnum - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? In onze showroom vind je prachtige opstellingen van badkamers in allerlei stijlen. Ook staan onze badkamerspecialisten klaar om je te helpen bij het samenstellen van jouw ideale badkamer.

CONTACT OPNEMEN

Magnum - Reviewblok
Wij scoren een
8.8
8.8 van 1 10
09-07-2019
Waardering van onze klanten Deskundig personeel
Magnum - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties