Sanitair- en Tegelhuis
Sanitair- en Tegelhuis
Prins Reinierstraat 1c
4651 RZ Steenbergen
0167 531 128 - info@sths.nl
Aangesloten bij
Magnum spiegelverwarming
Magnum spiegelverwarming - Magnum spiegelverwarming
Altijd een heldere spiegel

Magnum spiegelverwarming

U kent het vast wel. U heeft net gedoucht en u kunt uzelf niet in de spiegel zien, omdat die beslagen is. Met de Magnum Look spiegelverwarming is dat probleem voorgoed verholpen. Dankzij dit slimme systeem kijkt u altijd in een heldere spiegel. 

Magnum spiegelverwarming - 1. Magnum look spiegelverwarming

Look spiegelverwarming

De Look spiegelverwarming van Magnum is een zelfklevende verwarmingsfolie dat aan de achterzijde van de spiegel wordt geplakt. De folie is verkrijgbaar in verschillende maten en wattages. Zo is er altijd een die past bij de badkamerspiegel van uw keuze. De verwarmingselementen die aan de folie zijn bevestigd zijn dubbel geïsoleerd. Hierdoor is het veilig om de spiegelverwarming in vochtige ruimtes, zoals een badkamer, te gebruiken.

Bezoek de showroom van uw badkamerspecialist Sanitair- en Tegelhuis  in Steenbergen voor meer informatie en laat u inspireren.

Maak een afspraak

Hoe werkt de Magnum Look spiegelverwarming?

De spiegelverwarming wordt eenvoudig aangesloten op het lichtnet in de badkamer. Bij het omzetten van de lichtschakelaar warmt de spiegel razendsnel op. In vijf tot acht minuten heeft de spiegel een temperatuur van 40 graden Celsius. Dit voorkomt condensvorming, waardoor u geen handdoek meer nodig hebt voor een heldere spiegel. 

Magnum spiegelverwarming - 2. Magnum hoe werkt look spiegelverwarming
Magnum spiegelverwarming - 2. Magnum hoe werkt look spiegelverwarming

De Magnum Look is een volledige spiegelverwarming. Het systeem wordt geleverd inclusief verwarmingsfolie met zelfklevende achterzijde, aansluitkabel en installatievoorschriften. Daarnaast krijgt u twee jaar garantie op de elektrotechnische werking! Zo kunt u onbezorgd genieten van een spiegel zonder condens.

De voordelen van Magnum Look spiegelverwarming

De Magnum Look spiegelverwarming is een slim systeem met unieke eigenschappen. De temperatuur van de spiegelverwarming wordt maximaal 50 graden Celsius. Hierdoor blijft de spiegel veilig voor uw handen! Dankzij de directe aansluiting op de lichtschakelaar voorkomt u onnodige energieverspilling. Fijn voor u en het milieu!

Spiegelverwarming voor alle soorten spiegels

De spiegelverwarming van Magnum is eenvoudig te bevestigen en geeft direct comfort. Het handige is dat het niet uitmaakt wat voor soort spiegel u heeft. Rond, vierkant of rechthoekig? De spiegelverwarming is mogelijk voor alle vormen en maten. Wilt u ook genieten van deze handige spiegelverwarming? Vraag ernaar bij uw Baden+ badkamerspecialist Sanitair- en Tegelhuis  in Steenbergen.

MAGNUM COLLECTIE
 

Magnum vloerverwarming

 

Magnum

Magnum spiegelverwarming - Reviewblok
Wij scoren een
8.8
8.8 van 1 10
09-07-2019
Waardering van onze klanten Deskundig personeel
Magnum spiegelverwarming - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties