Sanitair- en Tegelhuis
Sanitair- en Tegelhuis
Prins Reinierstraat 1c
4651 RZ Steenbergen
0167 531 128 - info@sths.nl
Aangesloten bij
Trend: Betonlook in de badkamer - Trend: Betonlook in de badkamer

Betonlook in de badkamer

Droomt u ook van een betonlook badkamer? Vroeger was het materiaal alleen besteed aan de garage, maar nu is het niet meer weg te denken uit een modern interieur. Beton geeft uw badkamer een stoere, industriële sfeer. In dit blog laten wij u zien hoe u betonlook toepast in uw badkamer.

Het badkamermeubel is vaak de eyecatcher van de badkamer. Betonlook kunt u dan ook prachtig laten terugkomen in het meubel. Op onderstaande foto (rechts) ziet u een toiletmeubel van Primabad met een wastafel van beton. Deze wordt gecombineerd met een trendy zwarte kraan. In het aluminium frame kunt u tevens uw mooiste toiletspullen etaleren. Ook een luxe opbouwkom van beton is mogelijk, zoals de opbouwkommen van het huismerk van Baden+.

Betonlook opties voor uw badkamermeubel

Het badkamermeubel is vaak de eyecatcher van de badkamer. Betonlook kunt u dan ook prachtig laten terugkomen in het meubel. Dit meubel van Primabad heeft een wastafel van beton en wordt gecombineerd met een trendy zwarte kraan. In het aluminium frame kunt u tevens uw mooiste badkamerspullen etaleren. Ook een luxe opbouwkom van beton is mogelijk, zoals de opbouwkommen van het huismerk van Baden+.

  Trend: Betonlook in de badkamer - 1 betonlook
  Trend: Betonlook in de badkamer - 1 betonlook

Betonstuc in de badkamer

Betonstuc staat prachtig in uw betonlook badkamer. Betonstuc betekent geweven beton en kent zijn oorsprong in Frankrijk. Betonstuc straalt luxe uit en is van nature waterafstotend. Daardoor is het perfect voor uw badkamer, douche of toiletruimte. Het materiaal is sterk en gemakkelijk in onderhoud. Denk alleen al aan de voegen die u niet meer hoeft schoon te maken.

Betonlook tegels van Mix & Match

Tegels geven uw badkamer karakter. In het Mix & Match assortiment van Baden+ vindt u prachtige betonlook tegels. Deze zijn verkrijgbaar in XXL-formaat, waardoor u echt een statement maakt in huis. U kunt de tegels op de wand laten plaatsen, maar ook op de vloer staan ze prachtig. Combineer de tegels met houttinten, voor een bijzondere sfeer. U kunt de tegels ook bewonderen in de Baden+ Loft badkamer.

  Trend: Betonlook in de badkamer - 3 betonlook
  Trend: Betonlook in de badkamer - 3 betonlook

Betonlook accessoires 

Wilt u liever geen beton op uw wand of vloer? Accessoires van beton kunnen net die industriële twist geven waar u naar op zoek bent. Kies bijvoorbeeld voor mooie plantenbakken van beton en zet er een paar tropische planten in. Combineer beton met zachte materialen, zoals een mooie handdoek of een zachte badmat. ­­­­­Dit zorgt ervoor dat uw badkamer huiselijk wordt, ondanks de strakke betonlook.

Deel dit artikel
  Trend: Betonlook in de badkamer - Banner - Badkamerboek

Een cadeautje, het Baden+ Lookbook!

Boordevol badkamerinspiratie met binnenkijkers, moodboards en heel veel productinformatie. Haal dit prachtige 132-pagina tellende badkamerboek gratis op bij uw Baden+ specialist.

Direct contact opnemen  
Trend: Betonlook in de badkamer - Reviewblok
Trend: Betonlook in de badkamer - Nieuwsbriefblok
 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties