Sanitair- en Tegelhuis
Sanitair- en Tegelhuis
Prins Reinierstraat 1c
4651 RZ Steenbergen
0167 531 128 - info@sths.nl
Aangesloten bij
Van bad naar inloopdouche - Van bad naar inloopdouche

Van bad naar inloopdouche 

Wilt u meer ruimte, een nieuwe uitstraling of gemakkelijker in- en uitstappen? Vervang uw bad door een inloopdouche! Goed om te weten: daar is geen ingrijpende verbouwing voor nodig. Bij Baden+ kunt u al na één dag genieten van een comfortabele inloopdouche.

Van bad naar inloopdouche zonder grote verbouwing

Elke levensfase brengt nieuwe behoeften met zich mee. Dan is het wel zo fijn als ook de badkamer met u mee veranderd. Door te kiezen voor een inloopdouche kunt u de ruimte van de badkamer anders benutten en een heel nieuwe sfeer creëren. Met een inloopdouche kunt u in een comfortabele, veilige omgeving genieten van een verfrissende douche.
 
Heeft u de keuze gemaakt om uw bad te vervangen door een douche? Dan wilt u daar zo snel mogelijk van genieten. Sanitair- en Tegelhuis heeft een uitgebreid netwerk aan installatie professionals, die binnen een dag uw bad kunnen vervangen. En het mooie is: de rest van uw badkamer kan gewoon hetzelfde blijven. Wand- en vloertegels hoeven niet verwijderd te worden en de douche kan op dezelfde plek staan als het bad. Zo kunt u snel genieten van een inloopdouche die precies bij u past.

HSK

Door te kiezen voor een inloopdouche wordt de ruimte niet afgesloten en heeft u geen last van drempels of andere hindernissen. De Walk In inloopdouche van HSK maakt de badkamer ruimer en heeft een prachtig design. Ook kunt u de glazen wand geheel naar wens samenstellen. Enkele mogelijkheden zijn matglas voor extra privacy of glas in een donkere tint. Wilt u naast de douche ook de look van uw badkamer veranderen? HSK RenoDeco heeft wandpanelen in diverse designs, die rechtstreeks over uw huidige wand worden geplaatst. Zo geeft u de badkamer snel en eenvoudig een nieuwe uitstraling. 

  Keuco Plan Care inloopdouche met zitje en douchestang
  Van bad naar inloopdouche - 2. HSK / Kinedo

Kinedo

Douchefabrikant Kinedo heeft Kinemagic ontwikkeld. Een slimme oplossing om uw bad door een stijlvolle douche te vervangen. De douches van Kinemagic zijn betaalbaar en hebben een veilig, comfortabel ontwerp. Denk aan een ruime opening voor extra bewegingsvrijheid, een zeer lage instap en hoogwaardig veiligheidsglas. De inloopdouches voldoen daarnaast aan strenge kwaliteit- en veiligheidsnormen, waardoor u met een gerust hart kunt genieten. Kinemagic bestaat uit vier series, die toepasbaar zijn voor alle formaten baden en badkamers. Voor iedere badkamer is er wel een passend ontwerp!

Tips voor meer douchegemak

Naast een comfortabele inloopdouche zijn er meer slimme oplossingen die het douchen prettiger maken. Een anti-slipmat of een anti-slipbehandeling voor de vloer voorkomt het uitglijden tijdens het wassen. Ook zorgen een inklapbaar zitje en een douchestang voor extra ondersteuning. Het Duitse merk Keuco heeft bijvoorbeeld de Plan Care collectie ontworpen. Deze collectie bestaat uit elegante badkamer producten, die zorgen voor extra comfort en veiligheid in uw badkamer. 

Wilt u ook van bad naar inloopdouche? Bezoek Sanitair- en Tegelhuis  in Steenbergen of neem contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag verder!

Maak een afspraak  
  Complete badkamer met inloopdouche HSK
Deel dit artikel
  Van bad naar inloopdouche - Sfeerbanner-water

Van bad naar inloopdouche - Reviewblok
Van bad naar inloopdouche - Nieuwsbriefblok
 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties