Sanitair- en Tegelhuis
Sanitair- en Tegelhuis
Prins Reinierstraat 1c
4651 RZ Steenbergen
0167 531 128 - info@sths.nl
Aangesloten bij
Mobiele badkamer - Mobiele badkamer
Sanitair- en Tegelhuis Steenbergen

Mobiele badkamer

Douchen tijdens de badkamerverbouwing, hoe doet u dat eigenlijk? Bij de Sanitair- en tegelhuis Steenbergen hebben wij de ideale oplossing: de mobiele badkamer. Dit is een complete badkamer op wielen, die u tijdens de verbouwing kunt gebruiken wanneer het u uitkomt.

  Mobiele badkamer - 1. Steenbergen Mobiele badkamer tijdens de verbouwing

Mobiele badkamer tijdens de verbouwing

Tijdens de badkamerverbouwing is het lastig dat u geen gebruik kunt maken van uw badkamer. Iedere keer aankloppen bij de buren of vrienden om te douchen? Daar zit u natuurlijk niet op te wachten. Daarom heeft u met de mobiele badkamer toch een eigen ruimte, die u kunt gebruiken wanneer het u uitkomt. Als u de nieuwe badkamer bij ons koopt en laat installeren, kunt u gratis gebruikmaken van deze fijne, tijdelijke badkamer.

Compleet uitgeruste badkamer op wielen

Onze mobiele badkamer is van alle gemakken voorzien. U vindt er een toilet, een wastafel om uw handen te wassen en een comfortabele douche. De tijdelijke badkamer is compleet met stroom en verwarming, zodat u kunt genieten in een optimale temperatuur. Bovendien kunt u de mobiele badkamer overal plaatsen. Zet de mobiele badkamer bijvoorbeeld op de stoep naast uw woning. Zo is de badkamer altijd gemakkelijk te bereiken.

  Mobiele badkamer - 2. Steenbergen Compleet uitgeruste badkamer op wielen
  Mobiele badkamer - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Bent u op zoek naar inspiratie? In onze showroom vindt u prachtige opstellingen van badkamers in allerlei stijlen. Ook staan onze badkamerspecialisten klaar om u te helpen bij het samenstellen van uw ideale badkamer.

CONTACT OPNEMEN

De zekerheid van Sanitair- en Tegelhuis

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. U wilt een badkamer die precies past bij uw smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kiest u voor Sanitair- en Tegelhuis dan kiest u voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Mobiele badkamer - Reviewblok
Mobiele badkamer - Nieuwsbriefblok
 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties