Sanitair- en Tegelhuis
Sanitair- en Tegelhuis
Prins Reinierstraat 1c
4651 RZ Steenbergen
0167 531 128 - info@sths.nl
Aangesloten bij
Mobiele badkamer - Mobiele badkamer Mobiele badkamer - Mobiele badkamer
Sanitair- en Tegelhuis Steenbergen

Mobiele badkamer

Douchen tijdens de badkamerverbouwing, hoe doe je dat eigenlijk? Bij de Sanitair- en tegelhuis Steenbergen hebben we de ideale oplossing: de mobiele badkamer. Dit is een complete badkamer op wielen, die je tijdens de verbouwing kunt gebruiken wanneer het je uitkomt.

Mobiele badkamer - 1. Steenbergen Mobiele badkamer tijdens de verbouwing

Mobiele badkamer tijdens de verbouwing

Tijdens de badkamerverbouwing is het lastig dat je geen gebruik kunt maken van je badkamer. Iedere keer aankloppen bij de buren of vrienden om te douchen? Daar zit je natuurlijk niet op te wachten. Daarom heb je met de mobiele badkamer toch een eigen ruimte, die je kunt gebruiken wanneer het je uitkomt. Als je de nieuwe badkamer bij ons koopt en laat installeren, kun je gratis gebruikmaken van deze fijne, tijdelijke badkamer.

Compleet uitgeruste badkamer op wielen

Onze mobiele badkamer is van alle gemakken voorzien. Je vindt er een toilet, een wastafel om je handen te wassen en een comfortabele douche. De tijdelijke badkamer is compleet met stroom en verwarming, zodat je kunt genieten in een optimale temperatuur. Bovendien kun je de mobiele badkamer overal plaatsen. Zet de mobiele badkamer bijvoorbeeld op de stoep naast je woning. Zo is de badkamer altijd gemakkelijk te bereiken.

Mobiele badkamer - 2. Steenbergen Compleet uitgeruste badkamer op wielen
Mobiele badkamer - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom gerust naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. Natuurlijk met gepaste afstand volgens de regels van de overheid.
 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

De zekerheid van Sanitair- en Tegelhuis

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wil een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Sanitair- en Tegelhuis ? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Wij scoren een
18-08-2020
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen Advies op maat
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief