Sanitair- en Tegelhuis
Sanitair- en Tegelhuis
Prins Reinierstraat 1c
4651 RZ Steenbergen
0167 531 128 - info@sths.nl
Aangesloten bij
Mobiele badkamer - Mobiele badkamer
Sanitair- en Tegelhuis Steenbergen

Mobiele badkamer

Douchen tijdens de badkamerverbouwing, hoe doet u dat eigenlijk? Bij de Sanitair- en tegelhuis Steenbergen hebben wij de ideale oplossing: de mobiele badkamer. Dit is een complete badkamer op wielen, die u tijdens de verbouwing kunt gebruiken wanneer het u uitkomt.

Mobiele badkamer - 1. Steenbergen Mobiele badkamer tijdens de verbouwing

Mobiele badkamer tijdens de verbouwing

Tijdens de badkamerverbouwing is het lastig dat u geen gebruik kunt maken van uw badkamer. Iedere keer aankloppen bij de buren of vrienden om te douchen? Daar zit u natuurlijk niet op te wachten. Daarom heeft u met de mobiele badkamer toch een eigen ruimte, die u kunt gebruiken wanneer het u uitkomt. Als u de nieuwe badkamer bij ons koopt en laat installeren, kunt u gratis gebruikmaken van deze fijne, tijdelijke badkamer.

Compleet uitgeruste badkamer op wielen

Onze mobiele badkamer is van alle gemakken voorzien. U vindt er een toilet, een wastafel om uw handen te wassen en een comfortabele douche. De tijdelijke badkamer is compleet met stroom en verwarming, zodat u kunt genieten in een optimale temperatuur. Bovendien kunt u de mobiele badkamer overal plaatsen. Zet de mobiele badkamer bijvoorbeeld op de stoep naast uw woning. Zo is de badkamer altijd gemakkelijk te bereiken.

Mobiele badkamer - 2. Steenbergen Compleet uitgeruste badkamer op wielen
Mobiele badkamer - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? In onze showroom vind je prachtige opstellingen van badkamers in allerlei stijlen. Ook staan onze badkamerspecialisten klaar om je te helpen bij het samenstellen van jouw ideale badkamer.

CONTACT OPNEMEN

De zekerheid van Sanitair- en Tegelhuis

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wil een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Sanitair- en Tegelhuis ? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Mobiele badkamer - Reviewblok
Wij scoren een
8.8
8.8 van 1 10
09-07-2019
Waardering van onze klanten Deskundig personeel
Mobiele badkamer - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties