Sanitair- en Tegelhuis
Sanitair- en Tegelhuis
Prins Reinierstraat 1c
4651 RZ Steenbergen
0167 531 128 - info@sths.nl
Aangesloten bij
Over ons - Over ons
Uw badkamerspecialist in Steenbergen

Sanitair- en tegelhuis Steenbergen

Wij van Sanitair- en tegelhuis Steenbergen verwelkomen u graag in onze showroom. Bij ons kunt u terecht voor diverse badkameropstellingen, vloer- en wandtegels en persoonlijk advies. Ons deskundige en enthousiaste team helpt u graag om uw ideale badkamer te realiseren.

BEZOEK ONZE SHOWROOM

  Over ons - 1. Steenbergen Divers assortiment en advies op maat

Divers assortiment en advies op maat

Ons team verwelkomt u graag in onze uitgebreide showroom in Steenbergen, nabij Roosendaal. Kom bij ons langs om complete badkameropstellingen te bekijken die u een goed beeld geven van de mogelijkheden. Bovendien beschikken wij over vloer- en wandtegels in diverse materialen en dessins. U kunt met al uw vragen over uw nieuwe badkamerinrichting bij ons terecht. Wij geven graag een persoonlijk advies om ervoor te zorgen dat uw nieuwe badkamer, wand of vloer helemaal aansluit op uw wensen.

Maak een afspraak  

Ons team

In 2016 hebben wij, Josefien en Ad Tielen, Sanitair- en tegelhuis Steenbergen overgenomen. Als eigenaren van de Verwarming & Sanitairshop in Oud Gastel beschikken wij over jarenlange ervaring en vakmanschap in de sanitair- en tegelbranche. Samen met ons enthousiaste en vakkundige team geven we u graag deskundig advies op maat. Persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel en is voor ons niets meer dan vanzelfsprekend. Naast vragen over uw nieuwe badkamerinrichting adviseert Josefien u graag over tegels voor uw woning.

  Over ons - 2. Steenbergen ons team
 Tegels zijn zo bijzonder en divers, dat ik er ontzettend veel inspiratie en plezier uithaal.

Vloer- en wandtegels

In onze showroom vindt u een grote collectie aan vloertegels en wandtegels. Met een ruime keus in stijlen, merken en prijzen is het lastig kiezen. Daarom adviseren onze specialisten u graag over de mogelijkheden voor uw woning. Laat u inspireren door de diverse dessins, formaten en merken. Bij ons vindt u altijd een tegel of woonvloer waar u enthousiast van wordt.

LEES MEER

  Over ons - 4. Steenbergen Specialitetenblok
  Over ons - 4. Steenbergen Specialitetenblok

Mobiele badkamer

Laat u uw nieuwe badkamer door ons realiseren? Dan ontzorgen wij u graag van A tot Z. Tijdens de verbouwing kunt u gebruik maken van onze mobiele badkamer. Dit is een compleet uitgeruste badkamer, die van alle gemakken voorzien is. Zo kunt u tijdens de verbouwing gewoon douchen in uw eigen tijdelijke badkamer, waardoor aankloppen bij de buren of familie niet meer nodig is.

Wij realiseren badkamers in de wijde omgeving van Steenbergen. Denk aan Roosendaal, Tholen, Woensdrecht, Dinteloord, Moerdijk en Bergen op Zoom.

LEES MEER

  Over ons - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Bent u op zoek naar inspiratie? In onze showroom vindt u prachtige opstellingen van badkamers in allerlei stijlen. Ook staan onze badkamerspecialisten klaar om u te helpen bij het samenstellen van uw ideale badkamer.

CONTACT OPNEMEN

De zekerheid van Sanitair- en Tegelhuis

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. U wilt een badkamer die precies past bij uw smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kiest u voor Sanitair- en Tegelhuis dan kiest u voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Over ons - Reviewblok
Over ons - Nieuwsbriefblok
 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties