Sanitair- en Tegelhuis
Sanitair- en Tegelhuis
Prins Reinierstraat 1c
4651 RZ Steenbergen
0167 531 128 - info@sths.nl
Aangesloten bij
Over ons - Over ons Over ons - Over ons
Je badkamerspecialist in Steenbergen

Sanitair- en Tegelhuis Steenbergen

Wij van Sanitair- en Tegelhuis Steenbergen verwelkomen je graag in onze showroom in Steenbergen. Bij ons kun je diverse badkameropstellingen en een ruime collectie vloer- en wandtegels bekijken. Ook kun je bij ons terecht voor persoonlijk advies voor je badkamer, van ontwerp tot en met installatie. Ons deskundige en enthousiaste team helpt je graag om jouw ideale badkamer te realiseren.

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Over ons - 1. Steenbergen Divers assortiment en advies op maat

Badkamer showroom in Steenbergen

Ons team van Sanitair en Tegelhuis Steenbergen verwelkomt je graag in onze uitgebreide showroom in Steenbergen. Kom bij ons langs om complete badkameropstellingen te bekijken die je een goed beeld geven van de mogelijkheden. Bovendien beschikken we over vloer- en wandtegels in diverse materialen en dessins. Je kunt met al je vragen over je nieuwe badkamerinrichting bij ons terecht. Wij geven graag een persoonlijk advies om ervoor te zorgen dat je nieuwe badkamer, wand of vloer helemaal aansluit op jouw wensen.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Ons team in Steenbergen

In 2016 hebben wij, Josefien en Ad Tielen, Sanitair- en Tegelhuis Steenbergen overgenomen. Als eigenaren van de Verwarming & Sanitairshop in Oud Gastel beschikken wij over jarenlange ervaring en vakmanschap in de sanitair- en tegelbranche. Samen met ons enthousiaste en vakkundige team geven we je graag deskundig advies op maat. Persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel en is voor ons niets meer dan vanzelfsprekend. Naast vragen over je nieuwe badkamerinrichting adviseert Josefien je graag over tegels voor je woning.

Over ons - 2. Steenbergen ons team
 Tegels zijn zo bijzonder en divers, dat ik er ontzettend veel inspiratie en plezier uithaal.

Vloer- en wandtegels

In onze showroom vind je een grote collectie aan vloertegels en wandtegels. Met een ruime keus in stijlen, merken en prijzen is het lastig kiezen. Daarom adviseren onze specialisten je graag over de mogelijkheden voor je woning. Laat je inspireren door de diverse dessins, formaten en merken. Bij ons vind je altijd een tegel of woonvloer waar je enthousiast van wordt.

LEES MEER

Over ons - 4. Steenbergen Specialitetenblok
Over ons - 4. Steenbergen Specialitetenblok

Mobiele badkamer

Laat je je nieuwe badkamer door ons realiseren? Dan ontzorgen wij je graag van A tot Z. Tijdens de verbouwing kun je gebruikmaken van onze mobiele badkamer. Dit is een compleet uitgeruste badkamer, die van alle gemakken voorzien is. Zo kun je tijdens de verbouwing gewoon douchen in je eigen tijdelijke badkamer, waardoor aankloppen bij de buren of familie niet meer nodig is.

Wij realiseren badkamers in de wijde omgeving van Steenbergen. Denk aan Roosendaal, Tholen, Woensdrecht, Dinteloord, Moerdijk en Bergen op Zoom.

LEES MEER

Over ons - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom gerust naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. Natuurlijk met gepaste afstand volgens de regels van de overheid.
 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

De zekerheid van Sanitair- en Tegelhuis

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wil een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Sanitair- en Tegelhuis ? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Wij scoren een
18-08-2020
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen Advies op maat
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief