Sanitair- en Tegelhuis
Sanitair- en Tegelhuis
Prins Reinierstraat 1c
4651 RZ Steenbergen
0167 531 128 - info@sths.nl
Aangesloten bij

Reviews over Sanitair- en Tegelhuis

Wij scoren een
8.5
8.5 van 1 10
op 15 Sanitair- en Tegelhuis reviews
Communicatie
8.3
Advies
8.9
Offerte
8.5
Medewerkers
8.8
Deskundigheid
8.7
Resultaat
8.9
Nazorg
8.3

Review door Fam. de Mooij

Geplaatst op 18-08-2020

10
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Nieuwe badkamer aangeschaft. Goed advies gekregen, ook kleurenadvies. Ook ter plaatse komen kijken. Goede kwalitatieve producten. Goed schoonmaakadvies.

Positieve opmerking:
Advies op maat

Verbeterpunten:
Advies op maat.

Review door Heeren

Geplaatst op 14-11-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Altijd goede ervaringen

Positieve opmerking:
Ze nemen alle tijd voor je en geven goed advies

Verbeterpunten:
Vooral zo doorgaan

Review door anonymous

Geplaatst op 25-10-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Ontzettend vriendelijk en deskundig geholpen.

Positieve opmerking:
Echt vakkundige medewerkers met goede ideeën die me hebben verrast.

Verbeterpunten:
Geen verbeterpunten. Ik ben heel blij met mijn badkamer

Review door anonymous

Geplaatst op 31-08-2019

7
Communicatie 7
Advies 7
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 7
Resultaat 8
Nazorg 6

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Mooie badkamer als eindresultaat. Prettig geholpen, aardig meegedacht. Uiteindelijk wel wat schoonheidsfoutjes, waardoor het soms wel vervelend was.

Positieve opmerking:
Prettig contact, vriendelijk Mooie materialen

Verbeterpunten:
Onverwachts op vakantie en onbereikbaar Verkeerde hoeveelheid tegels Niet alle creativiteit benut Radiatorscherm niet af te lezen

Review door kroonen

Geplaatst op 10-07-2019

4
Communicatie 4
Advies 4
Offerte 3
Medewerkers 4
Deskundigheid 4
Resultaat 4
Nazorg 4

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Ik heb tegels besteld, en zou max 2 weken duren en duurde 3 weken. IK krijg met verzendkosten te maken, vreemd als ik iets in een winkel besteld, kan ik volgende keer net zo goed online bestellen Toen ik ze gehaald had, waren het de verkeerde, toen ik terug was gekomen, bleken mijn tegels bij iemand anderes te staan, dus daar ben ik maar naartoe gereden. Ik had pasta lijm erbij genomen, op jullie advies een emmer van 16kg, en hier heb ik nog zeker 12 kg van over, dus ook veel te veel.

Positieve opmerking:
groot assortiment

Verbeterpunten:
zorg dat je geen verzendkosten hoeft te berekenen, en zorg dat je niet te veel lijm geeft

Review door Arjan Rijbroek

Geplaatst op 09-07-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Een zeer te vreden klant

Positieve opmerking:
Deskundig personeel

Verbeterpunten:

Review door Tegeldiscount

Geplaatst op 08-06-2019

8
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 6
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Uitermate tevreden, goede dienstverlening en behulpzaam .

Positieve opmerking:
Zie hierboven

Verbeterpunten:

Review door anonymous

Geplaatst op 16-05-2019

8
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 10
Nazorg 7

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Ben erg fijn geholpen en ben blij met mijn mooie nieuwe badkamer!

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door anonymous

Geplaatst op 16-05-2019

9
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 8
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Uitstekende ervaring van moment van binnenkomst tot de nazorg. Vragen werden meteen deskundig beantwoord, offerte en levering werden correct uitgevoerd en de communicatie verliep vlot.

Positieve opmerking:
Hartelijk onthaal, ruime keuze, medewerkers zijn behulpzaam en professioneel, snelle levering

Verbeterpunten:
/

Review door anonymous

Geplaatst op 18-04-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Vriendelijk en deskundig geholpen, met veel zorg een ontwerp gemaakt en diverse keren aangepast

Positieve opmerking:
service en aanspreekbaarheid

Verbeterpunten:

Review door Rene witjes

Geplaatst op 16-03-2019

9
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Ben zeer tevreden over de vakkundigheid en gekregen adviezen tijdens de aanschaf van mijn badkamer

Positieve opmerking:
Bijzonder tevreden over de installeur van de badkamer

Verbeterpunten:
Nee niet echt verbeterpunten

Review door anonymous

Geplaatst op 09-03-2019

8
Communicatie 7
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goede service

Positieve opmerking:
Vakkundige medewerkers

Verbeterpunten:

Review door anonymous

Geplaatst op 02-04-2018

9
Communicatie 8
Advies 9
Offerte 10
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
prima meedenkend bedrijf, met als doel een tevreden kalnt

Positieve opmerking:
flexibiliteit in planning en ontwerpen

Verbeterpunten:
zorg voor een heel directe communicatie wanneer er zaken nog definitief geregeld moeten worden, niet de klant moet achter de regelzaken aanlopen maar ..................................

Review door Borra

Geplaatst op 28-03-2018

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
prima!

Positieve opmerking:
meedenken om te komen tot een goed eindresultaat. goed luisteren naar de wensen van de klant

Verbeterpunten:
geen

Review door Van Bavel

Geplaatst op 22-03-2018

8
Communicatie 6
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 6

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goed assortiment en vakkundige medewerkers

Positieve opmerking:
Nee

Verbeterpunten:
Communicatie kan beter mbt nameten

Wij scoren een
18-08-2020
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen Advies op maat
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief