Sanitair- en Tegelhuis
Sanitair- en Tegelhuis
Prins Reinierstraat 1c
4651 RZ Steenbergen
0167 531 128 - info@sths.nl
Aangesloten bij
Tegels - Tegels
Sanitair- en Tegelhuis Steenbergen

Vloer- en wandtegels

Met mooie tegels aan de wand of op de vloer creëert u een unieke sfeer in huis. Bij Sanitair- & tegelhuis Steenbergen bieden wij een uitgebreid tegelassortiment. Of u nu voor glanzend, mat, groot of klein kiest; met onze tegels haalt u echte blikvangers in huis. Wij vertellen u graag meer over onze tegelcollectie.

  Tegels - 1. Steenbergen Diverse vloertegels en wandtegels

Diverse vloertegels en wandtegels in Steenbergen

Tegels zijn echte smaakmakers in uw badkamer, maar ook in de rest van uw woning. Daarom hebben wij met veel aandacht een ruim assortiment samengesteld. U kunt bij ons terecht voor woonvloeren en wandtegels in diverse kleuren en dessins. Mooie betonkleuren, marmer- en houtstructuren, wittinten, mozaïek en nog veel meer. Ook qua formaat is er volop keuze. Wat dacht u van tegels in XXL-Formaat, waardoor uw woning extra ruimtelijk oogt?

Persoonlijk advies op maat

Bij Sanitair- & tegelhuis Steenbergen doen we er alles aan om u het thuisgevoel te geven. U kunt dan ook bij ons terecht voor persoonlijk advies en al uw vragen. In onze showroom in Steenbergen laten wij u graag onze tegels zien en bespreken we welke bij u en uw woning passen. Ook kunnen wij een persoonlijk ontwerp maken voor uw badkamer of andere ruimte in huis.

Maak een afspraak  
  Tegels - 2. Steenbergen Persoonlijk advies op maat
Met onze tegels creëert u sfeer, wat uw stijl ook is.
  Tegels - 4. Steenbergen Nieuwste tegeltrends

Nieuwste tegeltrends

De tegelwereld staat nooit stil. Er komen regelmatig nieuwe soorten tegels op de markt, die onze woningen nóg mooier maken. Wij volgen de nieuwste ontwikkelingen dan ook op de voet, zodat we u altijd tegels kunnen leveren volgens de laatste trends. Kom langs in onze showroom in Steenbergen en laat u inspireren door de diverse mogelijkheden voor uw wand en vloer.

  Tegels - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Bent u op zoek naar inspiratie? In onze showroom vindt u prachtige opstellingen van badkamers in allerlei stijlen. Ook staan onze badkamerspecialisten klaar om u te helpen bij het samenstellen van uw ideale badkamer.

CONTACT OPNEMEN

De zekerheid van Sanitair- en Tegelhuis

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. U wilt een badkamer die precies past bij uw smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kiest u voor Sanitair- en Tegelhuis dan kiest u voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Tegels - Reviewblok
Tegels - Nieuwsbriefblok
 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties