Sanitair- en Tegelhuis
Sanitair- en Tegelhuis
Prins Reinierstraat 1c
4651 RZ Steenbergen
0167 531 128 - info@sths.nl
Aangesloten bij
Tegels - Tegels Tegels - Tegels
Sanitair- en Tegelhuis Steenbergen

Vloer- en wandtegels bij Sanitair en Tegelhuis Steenbergen

Met mooie tegels aan de wand of op de vloer creëer je een unieke sfeer in huis of in je badkamer. Bij Sanitair- & Tegelhuis Steenbergen bieden we een uitgebreid tegelassortiment. Of je nu voor glanzend, mat, groot of klein kiest; met onze tegels haal je echte blikvangers in huis. Van betonlooktegels tot houtlooktegels. Wij vertellen je graag meer over onze tegelcollectie.

Tegels - 1. Steenbergen Diverse vloertegels en wandtegels

Diverse vloertegels en wandtegels in Steenbergen

Tegels zijn echte smaakmakers in je badkamer, maar ook in de rest van je woning. Daarom hebben wij met veel aandacht een ruim assortiment samengesteld. Je kunt bij Sanitair en Tegelhuis Steenbergen terecht voor woonvloeren en wandtegels in diverse kleuren en dessins. Mooie betonkleuren, marmer- en houtstructuren, wittinten, mozaïektegels en nog veel meer. Ook qua formaat is er volop keuze. Wat dacht je van tegels in XXL-Formaat, waardoor je woning extra ruimtelijk oogt? Je vindt tegels van je smaak bij ons in Steenbergen.

Persoonlijk advies op maat

Bij Sanitair- & tegelhuis Steenbergen doen we er alles aan om je het thuisgevoel te geven. Je kunt dan ook bij ons terecht voor persoonlijk advies en al je vragen. In onze showroom in Steenbergen laten we je graag onze tegels zien en bespreken we welke bij jou en jouw woning passen. Ook kunnen wij een persoonlijk ontwerp maken voor jouw badkamer of andere ruimte in huis.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Tegels - 2. Steenbergen Persoonlijk advies op maat
Met onze tegels creëer je sfeer, wat je stijl ook is.
Tegels - 4. Steenbergen Nieuwste tegeltrends

Nieuwste tegeltrends

De tegelwereld staat nooit stil. Er komen regelmatig nieuwe soorten tegels op de markt, die onze woningen nóg mooier maken. Wij volgen de nieuwste ontwikkelingen dan ook op de voet, zodat we je altijd tegels kunnen leveren volgens de laatste trends. Kom langs in onze showroom in Steenbergen en laat je inspireren door de diverse mogelijkheden voor je wand en vloer.

Tegels - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom gerust naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. Natuurlijk met gepaste afstand volgens de regels van de overheid.
 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

De zekerheid van Sanitair- en Tegelhuis

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wil een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Sanitair- en Tegelhuis ? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Wij scoren een
18-08-2020
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen Advies op maat
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief